Opis firme

Firma Politeh bavi se izradom proizvoda od plastike tehnologijom brizganja u odgovarajuće kalupe od 1994 godine.

Firma Politeh bavi se izradom proizvoda od plastike tehnologijom brizganja u odgovarajuće kalupe od 1994 godine. Proizvodni program čine dve familije proizvoda:

  • cenovnici, ramovi i stalci za isticanje ponude proizvoda u marketima, mesarama, pekarama i drugim prodavnicama.
  • proizvodi reklamne namene kao što su stalci za zastavice, podmetači za čaše, privesci za ključeve i sl.

Težište naše ponude je u prvopomenutom programu čiji počeci datiraju još iz 1996. godine kada smo izradili prvo originalno rešenje pločica za cene mesnoprerađivačkih i pekarskih proizvoda. One su odmah ušle i u masovnu primenu u tadasnjim trgovinskim lancima kao što su C market, Pekabeta, Rodić MB, kao i u drugim manjim prodavnicama. Time smo postali prvi i do danas ostali jedini domaći proizvođač ovih proizvoda na prostorima bivše Jugoslavije.

Od tada, program smo neprestano širili uvodeći nove proizvode tako da sada možemo zadovoljiti veliki deo specifičnih potreba korisnika u ovoj oblasti. Pri tome smo vodili računa da svi oni zadovolje najviše standarde kvaliteta, dizajna i funkcionalnosti. Da smo u tome i uspeli govori i činjenica da imamo dugogodišnju uspešnu saradnju sa najvećim trgovinskim lancima u zemlji i okruženju, kao što su: Delhaize (Delta Maxi, Tempo), Univerexport, DIS, Gomex, AROMA, Domaće trgovine, Fructa trade i mnogim drugim trgovinama.

Solidnost firme potvrđuje "aBonitetna izvrsnost" serfitikat međunarodne firme za ocenu kvaliteta poslovanja "BISNODE" - Bisnode Srbija.

Jasno i pregledno istaknute cene kao i dodatno obležavanje najatraktivnijih proizvoda su veoma bitan momenat u brzoj i uspešnoj komunikaciji između ponuđača i kupaca. Naš stručni tim će vam rado pomoći u izboru optimalnih rešenja prilikom primene naših proizvoda. Zadovoljstvo vaših kupaca je i naše zadovoljstvo i cilj kome zajedno težimo.

Poslovni podaci
PIB
101635855
MATIČNI BR.
53728766
KATEGORIJA
Mediji, marketing i reklamne usluge
POTKATEGORIJA
Isticanje reklamnih poruka
Kontakt podaci

Radno vreme

Ponedeljak
08:00 - 16:00
Utorak
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četvrtak
08:00 - 16:00
Petak
08:00 - 16:00
Subota
Zatvoreno
Nedelja
Zatvoreno

Društvene mreže

Ovo je vaša firma?

Ukoliko je ovo Vaša firma, kontaktirajte nas za validaciju.